Witgoed reparatie Scherpenzeel. Wasmachine, droger, vaatwasser en koelkasten.

Witgoed reparatie Putten | Wasmachine, droger en vaatwasser

Veluwe witgoedservice is de specialist als het gaat om witgoed reparatie in Scherpenzeel. Veluwe witgoedservice is een dienst van Euronics Barneveld en bestaat uit een team van enthousiaste verkoopadviseurs en monteurs. Achter deze winkel staat een organisatie die in Europa met ruim 11.000 winkels de grootste is. Zoals de naam weergeeft bedienen wij de Veluwe en zijn actief in Scherpenzeel.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in witgoed reparatie. Dit betekend dat al uw vragen met betrekking tot uw wasmachine, droger,vaatwasser, koelkast en vriezer door ons beantwoord kunnen worden. In de regio zijn wij uniek op het gebied van kennis en autorisatie. Dit betekend dat wij bij alle bekende merken zoals: MieleBoschSiemensAEGElectroluxZanussi, en Liebherr een erkende opleiding hebben genoten.

Uw voordeel is dat wij snel en vakkundig uw storing kunnen verhelpen. Heeft u een storing aan uw witgoedapparatuur (wasmachine, droger of vaatwasser), neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag of bezoeken u in Scherpenzeel.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw probleem met uw wasmachine, droger of vaatwasser zelf op te lossen. Hiervoor kunt u ons archief raadplegen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om uw storing met uw witgoed op te lossen!

Wasmachine, droger of vaatwasser defect?

Neem direct contact op voor vrijblijvend advies

Geef een reactie