euronicsbarneveld

Veluwe witgoedservice is een dienst van Euronics Barneveld. Ons bedrijf  bestaat uit een team van enthousiaste verkoopadviseurs en monteurs. Achter deze winkel staat een organisatie die in Europa met ruim 11.000 winkels de grootste is. Vandaar de slogan; “In Europa de grootste in uw regio de beste”. Wat ons onderscheidt is de combinatie van een grote organisatie die zorgt voor een gezamenlijke inkoop, marketingstrategie, innovatie’s en de kracht van het zelf ondernemer zijn. De lijnen zijn kort, dit betekent meer service, maar wel voor een betaalbare prijs.

Als één van de weinige winkels in de regio hebben wij nog een eigen technische dienst en bezorgservice. Jaarlijks volgen onze monteurs trainingen en scholing om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Altijd de juiste kennis van zaken

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, weten we precies hoe een apparaat werkt, welke techniek er gebruikt wordt en welke functies het heeft. Alleen dan kun je een advies geven dat bij uw eisen en wensen past. Voldoet het apparaat niet op basis van de toegezegde functie(s) dan ruilen we om, binnen 10 dagen, ongebruikt in de originele verpakking.

Met 100% tevredenheidsgarantie 

Alleen tevreden klanten komen terug. Daarom streven wij bij Euronics naar 100% klanttevredenheid. Door altijd op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing. Door goed naar u te luisteren en door het u zo makkelijk mogelijk te maken. Uiteraard ook na de aankoop. Vragen, problemen of iets omruilen? Bel ons of kom even langs. We komen direct in actie.

Zekerheid

Euronics is met meer dan 11.000 winkels in meer dan 30 Europese landen verreweg de grootste speler. En dat biedt zekerheid voor u. Want daardoor kunnen we heel groot inkopen en uiterst scherpe prijzen bedingen. Daarnaast garanderen wij nalevering mocht een product niet meteen leverbaar zijn.

Vertrouwd

Wij zorgen voor een vertrouwd gevoel en een passende oplossing. Omdat we zelf kunnen beslissen wordt u nooit van het bekende kastje naar de muur gestuurd. Daar staan wij garant voor.