bedrijven

Veluwe Witgoed Service is een dienst van Euronics Barneveld. Wij zijn actief in de bruin- en witgoed branche. Onze winkel in Barneveld bestaat al ruim 40 jaar. Wij staan voornamelijk bekend om levering, onderhoud en reparatie van huishoudelijke apparaten. Echter voor bedrijven en instellingen leveren wij ook professionele en semi-professionele apparatuur.  U moet dan denken aan wasautomaten, wasdrogers, vaatwassers en koel- en vriesapparatuur. Ook voor het bewaren van o.a. medicijnen kunnen wij koelapparatuur leveren. In de loop van de tijd hebben wij steeds meer bedrijven en zorginstellingen tot ons klantenbestand mogen toevoegen. Zowel wij, als onze (zakelijke) klanten hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Graag willen wij deze zakelijke tak verder uitbereiden.

Wij kunnen u een meerwaarde bieden die steeds minder geboden wordt. Ons bedrijf heeft korte lijnen wat ons zeer flexibel maakt. Verder hebben wij een eigen technische dienst die in het bezit is van de benodigde certificaten voor merken als: Miele, Bosch, Siemens, Aeg en Liebherr. Service, onderhoud en eventuele reparaties kunnen deskundig worden uitgevoerd.

Bij met name de zakelijke klanten vinden wij het prettig om persoonlijk kennis te komen maken. Dit doen wij het liefst op locatie bij uw bedrijf. Zo krijgen wij een goede indruk hoe wij u zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Mocht u meer informatie willen of nader kennis willen maken met ons bedrijf, neemt u dan contact op met ons.